Petteri Hiienkoski Elävänä vastavirtaan

Kollektiivinen itsepetos palvelee muslimiterrorismia

  • Kollektiivinen itsepetos palvelee muslimiterrorismia
  • Kollektiivinen itsepetos palvelee muslimiterrorismia
  • Kollektiivinen itsepetos palvelee muslimiterrorismia
  • Kollektiivinen itsepetos palvelee muslimiterrorismia
  • Kollektiivinen itsepetos palvelee muslimiterrorismia

Murheellista on ollut seurata miten valtaeliittiin samastuva valtamedia on uutisoinut eilisestä ”puukotuksesta” Turussa. Vahinkohan se ei ollut.

YLE on jatkanut omaksumallaan tavalla valtaeliitin kritiikitöntä pönkittämistä. Tässä tapauksessa on poikkeuksellisen näkyvästi korostettu kuinka erinomaisesti viranomaiset toimivat – erikseen ja yhdessä. Apuna on käytetty tuttuja "asiantuntijoita" joiden tiedetään ajavan samaa agendaa.

Perjantai-illan (18.8.) tiedotustilaisuus oli varsin sekava ja ristiriitainen. Siitäkään ei "vallan vahtikoira" esitä poikkinaista sanaa. Hymistellään yhdessä ja samassa kuorossa.

Kuin kissa kuumaa puuroa kartettiin sen tunnustamista, että kyseessä oli terrori-isku. "Yksittäistapaus" (pääministeri Juha Sipilä). Sen jälkeen on vältetty sen myöntämistä, että väkivaltaa motivoi islamin vihaideologia (ISIS). "Mielenterveysongelma".

Mutta viimeiseen asti kielletään se, että muslimiterrorismilla olisi mitään tekemistä niin sanotun avointen ovien politiikan ja laittomien maahantulijoiden kanssa. Itsepetoksella ei tunnu olevan mittaa eikä määrää, vaikka tiedämme maassa olevan satoja, ellei tuhansia potentiaalisia terrori-iskujen tekijöitä, joita motivoi islamin vihaideologia.

Tsaarinaikainen alamaiskuuliaisuus, jota YLE muun valtamedian mukana vahvistaa, pitää kansalaiset hiljaisina ja nöyrinä. Mediakoneisto tuudittaa kansaa massapsykoosia muistuttavaan itsepetokseen. Siihen näyttää kuuluvan jopa luonnollisen itsesuojeluvaiston kieltäminen.

Ne, jotka sanovat, että "eihän keisarilla ole vaateita", toiseutetaan leimaamalla rasisteiksi, fasisteiksi tms. – puhumattakaan, että heitä kohdeltaisiin tasavertaisina kansalaisina, joilla olisi yhdenvertainen mahdollisuus osallistua julkiseen keskusteluun valtamediassa.

Venäjää ja Pohjois-Koreaa kritisoidaan valtamediassa äänekkäästi, mutta ei haluta nähdä, että itse toimitaan samalla tavalla – vieläpä "demokratian" ja "avoimen yhteiskunnan" nimissä.

"Tämä ei yllättänyt". "Tätä osattiin odottaa". "Ei saa antaa pelolle valtaa". "Emme pelkää." "Suomi on edelleen turvallinen". "Kuuluu normaaliin city-elämään". "Jatketaan samaan malliin". "Puolustetaan 'avointa' yhteiskuntaa"...

Seuraavaa ihmisteurastusta odotellessa...

Petteri Hiienkoski

 

Henkilön Petteri Hiienkoski kuva.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Niinpä, jos uutisointi ei miellytä, se on "tsaarinaikaista alamaiskuuliaisuutta" ja "sekavaa" "hymistelyä". Kun Hiienkoski oikeasti on tiennyt kokoajan, että muslimiterrorismiahan se on ja jos odottaa tutkimustuloksia ennen kantansa lukkoonlyömistä, kiertää kuin "kissa kuumaa puuroa" (huom: kissat ovat lihansyöjiä).

Kylläpä ovatkin poliisissa, YLEllä ja ties missä typeriä kun eivät heti tajunneet, että Hiienkoskeltahan olisi voinut kuulla tarkan profetian siitä mistä on kyse.

Käyttäjän HeinonenJussi kuva
Jussi Heinonen

"Suomi Ensin"-ryhmä marssi tänään Turussa ja Yle:n kanavallakin oli siitä marssista livekuvaa. Kyllä tässä jotain muutosta on tulossa, mutta yleiskuva on vielä erittäin monikulttuurisuuspainotteinen Yle:n uutisoinnissa. Vakavat terrori-iskut muuttavat politiikkaa maahanmuuttaja kriittisemmäksi.

Petteri Hiienkoski

#2. YLe toimittajat kommentoi yhdessä uutispätkässä vähättelevästi. Mutta eivät edelleenkään antaneet puheenvuoroa. Jos maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivista uutisoidaan toimittajat ovat varsin yleisesti kieltävät heiltä puheenvuoron. Vastoin toimittajakoulun 1. luokan perusopetuksia.

Petteri Hiienkoski

#1. Ulkomaisista medioista voi seurata mitä Suomessa tapahtuu. =)

Timo Ala-Harja

Myyryläiseltä harvinaisen asiaton kommentti.Asia argumentit kun eivät riitä on mentävä henkilökohtaiseen solvaamiseen.

Käyttäjän HeinonenJussi kuva
Jussi Heinonen

Minä en ymmärtänytkään oikein Myyryläisen kommenttia, taisin sitä jopa suositella. Mutta olkoon sekin nyt sitten. Mielenkiintoisia aikoja eletään. Toiveita paremmasta sentään on. Yleisradion uutisointi kyllä kaikenkaikkiaan on vähän ihmeteltävää tämänkin vakavan väkivallanteon jälkeen. Uutiskuvat ovat tarkoin harkittuja ja niillä koetetaan luoda käsitystä, että maahanmuuttajat surevat myös ko. terrori-iskua. Saattaa osa surrakin, mutta paikanpäällä se osanotto ei aivan aidolta suremiselta vaikuttanut, vaan oli vähän ylimielisen näköistäkin hommaa. Yleisradio yrittää luoda tästä omanlaista tarinaa, jolla yritetään vahvistaa monikulttuuri ideologiaa. Ikään kuin muuta vaihtoehtoa ei enää olisikaan. Minä ennustan, että vaikeita aikoja on Suomeen edelleen tulossa, tulee lisää tämänkaltaisia iskuja. Raamatun profetiat toteutuvat monella rintamalla. Mutta järkiperäistä politiikkaa sitä vaan haluaisia vielä nähdä, eikä tosiaan tätä nykyisenmallista tolkutonta meininkiä.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Jos viestini sisältö ei auennut niin hieman selventävää sanaa:

Kohteeni oli johtopäätösten teko ennakkoluulojen perusteella ennen kuin asiaa on tutkittu. Poliisillahan ei ainakaan eilisten uutisten perusteella ollut, vielä, tiedossaan tekijän motiivia. Joten kukaan eikä missään voi tietää oliko muslimiterrorista kyse.

Edes, että poliisi tutkii tapausta terrorismina, ei tee siitä terrorismia. Vasta poliisin tutkinnan lopputuloksesta, mahdollisesti, selviää oli teko sitä vai ei. Ja lopullisen sanan antaa lopulta oikeusistuimet laillisessa järjestyksessä.

Jos kuitenkin Hiienkoskella olisi jotain tietoa asian todellisesta kulusta, siis oikeaa tietoa jota poliisilla ei ole, olisi sääli jos poliisi ei hänen tietojaan hyödynnä. Tosin epäilen, siksi muotoilinkin kommenttiini aika läjän sarkasmia.

Lisäksi arvostelin jonkin verran Hiienkosken tapaa nimitellä niitä, jotka eivät ole lähteneet mukaan maahanmuutto- ja muslimivastaiseen älämölöön vaan asettelevat sanojaan tarkemmin sen mukaan mitä oikeasti tiedetään. Muotoilin lisäksi kritiikkini miltei samassa rekisterissä jota Hiienkoski käytti arvioidessaan niitä jotka eivät jakele tuomiotoita hänen tavallaan. Käytinhän paljon suoraan hänen tekstistään lainaamiani ilmaisuja.

Petteri Hiienkoski

#5. Samantyyppisiä havaintoja. Se mitä kerrotaan ja mitä jätetään kertomatta perustuu poliittisesti motivoituun agendaan jolla pönkitetään kansallista "itsemurhapolitiikkaa".

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Juha Sipilä : "...viattomien ihmisten tappaminen on täysin tuomittavaa ja se on vastoin ihmisyyttä ja se on myös vastoin k a i k k i e n uskontojen periaatteita" - Sipilä valehtelee täysin sumeilematta, ei muka tiedä islamin paholaisen uskonnon, Koraanin perusperiaatteita:

"He sotivat vääräuskoisia vastaan, ja heidän iskulauseensa on "tappakaa vääräuskoiset missä tahansa!". Paras paikka heidän [vääräuskoisten] löytämiseen ovat Euroopan suuret kaupungit, kertoo Shuprigin."

https://yle.fi/uutiset/3-9555047

"Ja jotta asia ei jäisi epäselväksi, jihadismin päämäärän löydät Koraanin luvusta 9, säkeestä 5. "Tappakaa vääräuskoiset missä heidät ikinä tapaattekin."

https://maanpuolustus.net/threads/islamistien-sota...

Pääministeri Juha Sipilä ei moisilla vääryyksillään - eikö ole tajunnut sitä vieläkään? - suinkaan vähennä jihadismia, terrorismia eikä muslimien vihaa "vääräuskoisia" vastaan - tasan päinvastoin!

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Hyttinen viittaa "AtTaubaah"-suuraan eli "Katumuksen" suuraan. Siitä olisi hyvä tietää, että se oli "annettu" kun tiedossa ollut sota Bysanttia vastaan (634–646) oli juuri alkamassa ja oli tarkoitettu sen propagandatarkoituksiin. Ihan samaten kuin Raamatussa on "menkää ja tappakaa" -käskyjä tiettyihin sotiin liittyen.

Toisaalta A.Shuprigin, vaikka mahdollisesti onkin taitava terrorismiasiantuntija, ei asettele Islamin eikä Koraanin perusperiaatteita. Ne ovat edelleenkin Koraanin julistamat peruspilarit: uskontunnustus, rukous, paasto, almuvero ja pyhiinvaellus. Sen sijaan hän saattaa ihan oikeasti tulkita joidenkin radikalisoituneiden erityisryhmien mielialoja ihan kohdalleen. Ne eivät kuitenkaan yleisty koko Islamin perusperiaatteiksi jotka eivät loppujenlopuksi asiallisesti juurikaan poikkea muiden samaa juurta olevien uskontojen, kuten juutalaisuuden ja kristittyjen monien kirkkokuntien uskomuksista.

Petteri Hiienkoski

"Älä levitä huhuja tai valheita."

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Jorma,

turha levitellä täysiä valheita - kuuluu islamin uskomuksen perusperiaatteisiin kuten "tappakaa vääräuskoiset":

Islamin aikapommi:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8396...

Islam on kuoleman vakavasti otettava uskonto:

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5619...

Petteri Hiienkoski

#6. Sipilä suoltaa samantyyppistä puppua jota pres. G.W.Bush alkoi käyttämään 9/11 terrori-iskujen jälkeen. "Rauhanuskonto". YLE ja valtamedia jatkavat tämän valheen levittämistä. Kun kritisoin Facebookisssa Ylen valheellista islam-propagandaa, STT (YLE on sen pääasiakas) kävi kimppuuni! Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Tutkijat varoittavat ”lepsuilusta islamistien kanssa”: ”Kyse ei ole vain nuoren miehen kasvukipuiluun liittyvästä väkivallasta”:

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/227938-tutkijat-v...

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Nopeasti poliisi löysi päätekijän kun kansalainen lähti puukottajaa ajamaan takaa.
Nopeasti tekijä tunnistettiin. On hyvä, että Nergillä on kaikkien maahantulleiden nimet ja asuinpaikat tidossaan.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kiittämättömyys on islamin palkka, mutta muslimeilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Eikä islamillakaan.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Meidän kylälle on jostain maailmankolkasta siunaantunut about satakunta "pakolaisäijää". Nyt onkin enää kysymys siitä , montako suomalaista nämä murjaanit tappavat ja milloin? Siihen olen jo varautunut, että jos miun päälle käydään, niin vastaan panen.On se muuten kumma ,kun niin monet miehet ja naisetkin suorittavat metsästäjätutkinnon ja haulikoille on kova kysyntä täällä päin?

On se kivaa elää nykySuomestaniassa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Timo; Jos haulikolla itseäni puolustan, olen oikeusessa heikoilla. Niinpä aseeni on kaapissa ja pesäpallomaila ovenpielessä.

Toimituksen poiminnat