Petteri Hiienkoski Elävänä vastavirtaan

Kaikki blogit puheenaiheesta STRATEGINEN HALLITUSOHJELMA

Sipilän, Soinin ja Stubbin hallitus antaa rikkaille ja leikkaa muilta

Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin hallitus leikkaa työttömiltä, lapsiperheiltä, opiskelijoilta, eläkeläisiltä, kuntien palveluista ja kehitysyhteistyöstä. Sen sijaan monille hyvätuloisille, rikkaille ja yrityksille hallitus lupaa verohelpotuksia.

SSS-giljotiini

Keskusta, kokoomus ja perussuomalaiset julistivat tänään hallitusohjelmansa. Ohjelmassa on paljon hyvää ja teen oikein mielelläni yhteistyötä hallituksen kanssa mm. sote-uudistuksen ja perustulokokeilun osalta.

 

Utopia Impivaarasta

Juha Sipilän (kesk.) hallituksen visio Suomesta 2025 maalaa utopiaa Impivaarasta, jonka luominen ei kuulu hallituksen toimeenpanovallan piiriin. Visio ei muutu realistisemmaksi, vaikka hallituspuolueet haluaisivat varata sen toteuttamiseen seuraavat 10 vuotta.

Soinista Kokoomuksen ja Keskustan teddykarhu?

Perussuomalaisten ärhäkästi johtajasta Timo Soinista näyttää hallitustunnustelujen myötä kehkeytyneen kesy teddykarhu. Suu maireassa hymyssä ja silmät uskollisesti tapittaen kuin Nalle Puhilla hän kehräsi eilen uusien kumppaniensa kyljessä. Eikä ihme: hallitusovihan oli enemmän kuin auki, neljän vuoden takainen ei näyttäisi toistuvan. Vetreältä orilta Soini tuskin kuitenkaan näytti muiden kuin omissa silmissään.

STRATEGINEN HALLITUSOHJELMA

Keskustan puheenjohtaja on esittänyt neuvottelevansa strategisen hallitusohjelman Suomen nostamiseksi talouskurimuksesta.

Minä olen useissa mielipiteissä jo kauan sitten pyrkinyt silloisia valtion johtajia huomioimaan strategiset vaateet ja suunnittelemaan ne.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä